spot_img
23.8 C
Lefkoşa
spot_img

PASHA GROUP GİRNE YARI MARATONU TAMAMLANDI

Deniz faciasında yaşamını yitirenlerin ailelerine destek olmak amacıyla organize edilen “Pasha Group Girne Yarı Maratonu 2026” sporseverlerin yoğun katılımıyla tamamlandı. Girne Belediyesi tarafından aktarılan bilgilere göre organizasyon kapsamında çocuk ve halk koşularının yanı sıra sporcular 5, 10 ve 21 kilometrelik parkurlarda birinci gelebilmek için kıyasıya mücadele etti.

21 KİLOMETRE GENEL KLASMAN SONUÇLARI

Maratonun 21 kilometre erkekler genel klasmanında Yunus Emre Akkuş yarışı birinci sırada bitirirken, Muhittin Gürhan ikinci, Cemal İneci ise üçüncü sırada yer aldı. Aynı parkurun kadınlar genel klasmanında ise birinciliği Hasibe Demir göğüslerken, Aylar Ghazvini ikinci, Mine Devrim ise üçüncülük derecesini elde etti.

10 VE 5 KİLOMETRE PARKUR DERECELERİ

10 kilometre erkekler kategorisinde Enis Alıcı birinci, Okan Yumuk ikinci ve Mehmet Sakallı üçüncü oldu. Kadınlar 10 kilometrede Funda Karayaman ilk sırayı alırken, Esra Kaya ikinci, Jane Margaret Barker ise yarışı üçüncü tamamladı. 5 kilometre erkekler genel klasmanında Salih Teksöz yarışı lider bitirirken, Teyon Alex Yiğit ikinci, Cemil Elmas üçüncü sırada yer aldı. 5 kilometre kadınlar kategorisinde ise Buse Mayda birinciliği kazanırken, Malika Inoyatova ikinci ve Nisan Erkan üçüncü sırayı elde etti.

İLGİLİ HABERLER

Bizi takip edin

3,234TakipçilerTakip Et
5,673TakipçilerTakip Et

SON HABERLER