spot_img
25.8 C
Lefkoşa
spot_img

TURİZM: CENEVRE’YE GİDENLERE PARA VERİLECEK

İsviçre‘nin Cenevre kenti turistlere 100 İsviçre frangı (yaklaşık 800 Türk lirası) ödeyerek onları yeniden çekmeyi umuyor. Fakat ziyaretçilere nakit para yerine şehirdeki çeşitli otel, restoran, kafe, bar ve aktivitelerde kullanılabilecek, önceden doldurulmuş bir hediye kartı armağan edilecek.

Şehrin misafirlerinin buna hak kazanması için kampanya kapsamındaki otellerden birinde en az iki gece kalması gerekiyor. Kartın kullanılabileceği 66 bar ve restoranın arasında Akdeniz, İsviçre ve Fransız lezzetlerini birleştiren Le Chat-Botté gibi Michelin yıldızlı yerler de var.

BEDAVA SİGORTA

Covid-19 salgını nedeniyle turizmin küresel olarak askıya alınmasının ardından ziyaretçi çekmek için yeni girişimlerde bulunan tek güzergah Cenevre değil.

Kanarya Adaları, tatilcilere yeniden güven vermek amacıyla, koronavirüs bağlantılı durumları kapsayan ücretsiz sigortayı turistlere sunmaya başladı.

Kanarya Adaları’nın Turizm, Sanayi ve Ticaret Konseyi’nin AXA sigorta şirketi ortaklığında başlattığı poliçe uyarınca ziyaretçilerin adalarda kaldıkları süre boyunca Kovid-19 testi pozitif çıkması halinde bütün tıbbi masrafları, ülkelerine geri dönmelerini ve karantina sebebiyle uzayacak konaklamaları karşılanacak.

İLGİLİ HABERLER

Bizi takip edin

3,234TakipçilerTakip Et
5,673TakipçilerTakip Et

SON HABERLER